مواد غذایی را می توان با استفاده از فرآیندهای حرارتی یا غیر حرارتی نگهداری نمد. فرآیندهای حرارتی (تحت عناوین حرارت دادن و پختن )علاوه بر غیر فعال نمودن میکروارگانیسم ها، بر کیفیت مواد غذایی نیز اثر می گذارند. این در حالی است که ،رآیند های غیر حرارتی که برای غیر فعال کردن میکرو ارگانیسم های عامل فساد مورد استفاده قرار می گیرند. تاثیری بر کیفیت ماده غذایی ندارند. فناوری فشار بالا، به علت غیر فعال کردن میکروازگانیسم ها و آنزیم ها و همچنین تولید محصولاتی با .




اجناس فوق العاده غیر ,غذایی ,حرارتی ,مواد ,استفاده ,فعال ,مواد غذایی ,استفاده از ,غیر فعال ,با استفاده ,فعال کردن ,دانلود تحقیق آمادهمنبع

ايجاد پوشش نانو كامپوزيتي Ni/ZrO2 بر روي فولاد St37 به روش الكتريكي و بررسي ويژگيهاي پوشش ايجاد شده

مدلسازي و تشخيص عيب در تير به روش امپدانس الكترومكانيكي

دانلود طرح توجيهي زراعت گياهان علوفه اي

دانلود مقاله تحلیل استاتیکی یک مخزن ضربه گیر

ارائه يك روش جديد و سريع جهت تعيين نمودارهاي حد شكل دهي در شرايط شكل دهي هاي با سرعت بالا

پایان نامه طراحی نرم افزار آموزش نیروی انسانی دانشگاه

کسب درآمد فوق العاده از اینترنت با فقط روزی 4 ساعت(بدون کلیک،واقعی واقعی)

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

پرتال جامع تفریحی و سرگرمی میکده هرچی بخوای چندوچون اجناس فوق العاده عشق پندار وب فروش بهترین کاغذ دیواری طراحی سایت شرکتی در گیلان تولید و فروش گچ پلیمری سلامتی فارسی